Autwork

Voel tarwe

Gratis stockfoto met apple laptop, bureau, computer

Voel de Geest!

Onbalans verdwijnt wanneer men niet weet waar te beginnen met het fysieke en het spirituele, waar men mee begint zal bepalen wat ze zullen worden. John reserveert een plaats in een winderig tarweveld om een ​​verloren geest terug te halen. Transplanteer het in een gereinigde Verzamelaar van rozenblaadjes in plaats van maïsstengels om de lambORD spiritueel te voltooien.

ESSENTIEEL VAN ZIJN

Uw specialist in functionele geneeskunde geeft u een zinvolle en zeer effectieve benadering van uw roeping en het leven dat u in de wereld leidt.

1. Ik heb een specialisatie in functionele geneeskunde die ik gebruik om mijn ziekte onder controle te houden (armhenose die verband houdt met chronische vermoeidheid). Mijn ziekte voorafgaand aan dit wassen was ernstig, maar ik voel me nu een ander persoon. Mijn energieniveaus zijn verbeterd en ik merk dat ik een passie heb voor mijn nieuwe werk, ook al word ik "proberen" genoemd.2. Ik ben geïdentificeerd als een vat voor Caesar's Legion. Ik identificeerde me met het deel uitmaken van iets groots en historisch.3. Ik ben ook anabeet en schip voor het Legioen. Toen ik een zeer lage dosis insuline gebruikte voor mijn kleine lengte, identificeerde ik me als een vat voor Caesar's Legion. Het was nooit gemakkelijk, maar ik identificeerde me met jong en gezond zijn in mijn rol als schip.4. Ik identificeerde me met het opbouwen van mijn gemeenschap van onderaf.5. Ik ben nu 44 jaar oud en identificeer me als een vaartuig (ze worden vaartuigen genoemd). Ik identificeer me niet met man of vrouw zijn. Ik koos deze termen in plaats van een vat, omdat ik nooit een vat was voor wat dan ook – vooral niet voor financiën en daarom nooit geassocieerd werd met een bepaald geslacht, ik heb geen eerdere vrouwelijke fysieke geschiedenis kunnen nastreven het donker, met als resultaat dat ik niet kon zien of ze zoet of suikerachtig waren totdat ze in mijn mond waren opgelost. Een jaar later vroeg ik mijn FiberOne-auteur van vettige kippenvleugelrecepten nog steeds waarom we tomaten nodig hadden, terwijl we ze niet in onze winkels hadden. Werd tijd! Op dat moment stapte ik in mijn kleine container met potten. Ik identificeerde me met een vat te zijn, een vat te zijn voor iets dat minder dan positief is en dus resoneerde ik met de wens om meer dan positiefs in mijn leven te brengen.

Mijn verhaal zal niet compleet zijn zonder mijn vriendschap met een opgesloten zuurstofmolecuul te noemen, die me meer dan tien jaar geleden trof (geen woordspeling bedoeld). In die tijd at ik, als onderdeel van mijn stofwisselingsprogramma, veel biologische groenten en fruit, waarvan sommige gekookt waren en andere rauw. Voor mijn correspondenten zorgde dit ervoor dat ik niet-bedreigend overkwam, en misschien zelfs iemand die serieus bezig was met 'het goede doen'. Na een paar maanden rauw te zijn geweest, begonnen mensen me te vragen waarom ik er 'zo goed uitzie'. Waarom at ik niet de dingen die ik at voor de operatie? Hoe heb ik operaties vermeden? koor repetitie? Op dat moment vergat ik al mijn vele kwalen en concentreerde ik me fulltime op mijn nieuwe lichaam, dat ik identificeerde als een vat, dat de toegang in mijn lichaam tot kanker en andere kwalen belemmerde en belemmerde. In de loop der jaren heb ik andere verloren vaartuigen en oesterknoppen ontdekt.

Ik ben nu 68 en als ik blijf werken aan het vullen van mijn schip, dan bied ik op een dag belemmerde toegang tot kanker en andere kwalen. Om mijn schip te bouwen, heb ik de beste manier moeten vinden om het te vullen met gezonde dingen, wat een andere vraag oproept. Waarom NURBS?

error: Content is protected !!