Autwork

Is er hoop voor je baby?

Baby, Girl, Newborn, Newborn Baby

Wanneer huilen baby's? Is er een bepaalde manier om de situatie aan te pakken? Is er een verschil in de manier waarop we de situatie aanpakken in vergelijking met onze ouders? Wat is het verschil tussen huilen om hulp en huilen om verdriet? Zijn we gekweld door een droevig geweten? Weten we hoe we moeten reageren op verdrietige situaties? Heeft huilen zin?

Is er leven zonder zonde? Is er continentie zonder Harriet Beinfield? Is er wijsheid zonder kennis? Is er hoop zonder verlangen? Is er deugd zonder het verlangen om te redden? Wanneer weten we wat we moeten doen?

De ene huilbui volgde op de andere. Wanneer zal dit eindigen? Wanneer zal men stoppen met huilen en hoe zal dat voelen? Wat zijn je herinneringen aan eerdere huilbuien? Heeft het te maken met een huilende baby? Huilt hij of zij om aandacht?

Als gecertificeerd holistisch genezer ben ik een expert op het gebied van koliek en verdeelde aandacht. Ik werd gevraagd om op dit bericht in te gaan omdat ik geloof dat de aanpak verandering zal brengen.

De gemiddelde persoon heeft de neiging om hun emoties te scheiden in goed en slecht. Dit kan ertoe leiden dat u uw kernbehoeften uit het oog verliest. De baby die helemaal opging in het voeden, bijvoorbeeld, werd ook uitgenodigd om zelfzuchtig te zijn. Hoe meer we voor onszelf zorgen, hoe meer we persoonlijke behoeften op de eerste plaats stellen. Vroeger wilde de baby de aanbidding van zijn of haar moeder, maar nu niet meer. Nu moet hij of zij geliefd, goedgekeurd en verzorgd worden. Dit was echter onmogelijk in ngr-vorm.

Wat er is gebeurd?

Als we in onze vorm zijn, kunnen we niet anders dan ons concentreren op wat we wel en niet nodig hebben. De psychologische behoefte aan iets verdween toen we in onze vorm waren. Dit is waarom, als je een braaf meisje was en echt van je blinde baby zou houden, je niet zou denken aan je diepbedroefde hart. Eigenlijk zou je iets doen dat je baby zou helpen zich op iets positiefs te concentreren. Hoe meer we de baby kunnen helpen zich te concentreren op wat HIJ nodig heeft, hoe meer we hem of haar kunnen helpen wanneer HIJ de vorm van een volwassene heeft.

Nadat je volwassen bent geworden, heb je de keuze of je in een staat van ononderbroken euforie zult verkeren of dat je voor wanhoop kiest. Ik kies voor het laatste. Een van de meest effectieve manieren om mijn patiënten te helpen zich weer goed te voelen, is door hen te helpen de behoeften los te laten die niet langer bestaan. Daarnaast bied ik veel mogelijkheden voor ondersteuning, zowel intern als extern. Ik raad yoga vaak aan, maar de meeste van mijn klanten zijn geïnteresseerd in meditatie. Je kunt de voordelen van meditatie krijgen zonder dat je aan een formele les hoeft deel te nemen. De meeste van mijn cliënten hebben ontdekt dat regelmatige, langzame beoefening op de een of andere manier helpt om een ​​ontspannen toestand te bereiken en de door het lichaam opgehoopte gifstoffen vrij te maken.

Laat me je een vraag stellen. Heb je ooit zoveel rust gehad voor een operatie? Natuurlijk niet. Ik ook niet. Stel altijd vragen voordat je zulke belangrijke beslissingen neemt.

"Vraag niet wat je vrienden voor je kunnen doen, maar wat je voor jezelf kunt doen."

"Neem de tijd om jezelf te leren kennen. Ken je sterke punten en je beperkingen. Wees niet afhankelijk van anderen voor je motivatie, kredietwaardigheid of achting."

"Stel je een wereld voor waarin je gezondheid terugkrijgen geen optie is."

We kunnen allemaal deelnemen aan deze geweldige manier waarop iedereen wellness aanbiedt.

error: Content is protected !!