Autwork

How to Stop Your Addiction

Wanneer je terug bent van een krachttoer of van op locatie te zijn geweest, is het heel gemakkelijk om terug te gaan naar de diepten van je verslaving. Ondergedompeld zijn in werk en andere verantwoordelijkheden kan het erg moeilijk maken om na te denken over uw herstel. Het probleem is dat er geen vervanging is voor het zelf. Toch, en dit is heel belangrijk, moet je niet stoppen met proberen.

Nieuwe activiteiten zorgen altijd voor frisse lucht. Succes in herstel hangt af van het feit dat je toegewijd blijft aan jezelf. Als je niet goed bent in het opnemen van een telefoon, dan help God je als je verslaafd raakt aan een verslaving, want dan kom je heel, heel ver. Het kan zijn dat je uiteindelijk weer alleen bent. Het overkomt je. Je verslaving zal je doden, en het zal je familie doden. Het is een beetje zoals water waardoor je overleeft, maar uiteindelijk ga je dood door de stress van de ziekte. Begrijp je daarom dat je ervoor kunt kiezen om je verslaving te bestrijden, maar dat je je familie ook een kans moet geven om het verlies dat je meebrengt te verwerken.

Weet u ook dat er websites zijn die inspelen op de behoeften van mensen die met verslaving worstelen? Deze websites nodigen u uit om uw herstelverhaal te posten. Van depressie tot angst en van verslaving tot mentale disfunctie, deze websites zijn er om je door je beproeving heen te helpen. Uw ziekte begrijpen en afvallen of stoppen met drinken zijn geen verloren zaken. Het zijn geen dingen die gemaakt moeten worden; het zijn geen dingen die je alleen kunt doen.

Onze gezondheid is onze eigen verantwoordelijkheid. Onze eigen beslissingen drijven ons ertoe verslavingshulp te zoeken. Niemand anders kan dat voor je doen. Door effectief tegen jezelf te praten, kun je je niveau van eigen verantwoordelijkheid bepalen. Dan kunt u uw tijd besteden aan verantwoord handelen naar uzelf toe. Door dit te posten, verschuift de machtsverhoudingen alleen maar naar jouw kant. In feite hebt u verantwoordelijkheid en bent u verplicht om te reageren op uw gezondheid, welzijn en uw gezin.

We verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt bij het maken van een keuze. "Ik kies ervoor om gezond te zijn". Dat is een bekentenis van interesse. Door affirmaties in je omgeving te plaatsen, maak je een statement van je verantwoordelijkheid. Deze "erkenning" wijst op uw gezondheid; welzijn; en het vermogen om het verschil te maken. Het is een duidelijk bewijs dat je keuzes hebt – en je kunt ze nemen.

Dus je kunt zien dat je keuzes kunt hebben. U moet keuzes hebben in alles wat u in het leven doet, inclusief uw gezondheid en welzijn. Bevestig dus dat uw gezondheid en welzijn de baas zijn over uw leven. Maak er een persoonlijke verbintenis in je geest, en handel ernaar en je zult. Als je handelt, zal je leven meer in balans, orde en betekenis krijgen. Vul je leven met dingen die je gelukkig maken, en dingen die je hart gelukkig maken.

Vermengd met herstel en empowerment is het vinden van de juiste balans tussen wat je wilt bereiken met je verslaving en je baan. Bevestig je doel met redenen waarom je wilt slagen. Wat geef je aan anderen dat je nog niet hebt? Wat zal het veranderen van je verslaving een negatief effect hebben op je werk en je relaties? Welke opofferingen ga je maken en welke opofferingen ga je maken om je herstel gaande te houden?

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een gesprek met een 12 stappen programma specialist, moet je een gezonde en sterke core hebben. Omdat het emotionele en fysieke herstel beide tegelijkertijd plaatsvinden, wordt je secundaire ook beïnvloed. Het hebben van een sterke kern geeft je de stabiliteit die je nodig hebt om terug te stuiteren en door te gaan.

Wanneer u online of in een callcenter bent, moet u altijd overwegen of u over de tools beschikt die u nodig hebt om succesvol te zijn. Gebruikt u uitbreidingssystemen voor uw telefoons of tablets? Als dat zo is, vertel het dan aan de specialist. Misschien wilt u ze om de paar dagen ophalen om een ​​back-up te hebben of om naar een ander gebied te worden overgebracht. De specialist vertelt u wat u nodig heeft. Inzicht in uw behoeften en hun belang voor u moet worden uitgedrukt.

In het centrum zijn er veel manieren waarop je je leven kunt vernieuwen. Er zijn gelukkige mensen die elke dag leven in de hoop dat ze beter worden. Jij kunt een van hen zijn! Je kunt dat "ik kan zeker een beter persoon"-gevoel hebben. Waarom niet? Verdien je het niet? Onthoud dat je meer dan genoeg hebt om voor te leven.

error: Content is protected !!