Autwork

Hoe u uw gezondheid gezond kunt houden?

Zorgen emotionele problemen in uw leven ervoor dat u uw gezondheidsdoelen niet kunt nakomen?

In 2008 was er een heel belangrijk moment voor mensen om erachter te komen wat voor soort verandering ze wilden maken. Dat moment kwam toen ze zich tegelijkertijd realiseerden dat ze hun consumptie van verpakte, bewerkte voedingsmiddelen moesten verminderen en hun consumptie van voedzame, hele voedingsmiddelen moesten verhogen. Het was op dat moment dat ze zich tegelijkertijd realiseerden dat ze de verandering moesten doorvoeren waar ze naar verlangden. Gewoon "kiezen" om beter te eten was niet meer voldoende, want ook zij moesten actie ondernemen om het voedsel zelf te produceren. Op dat moment zag ik ook een heel belangrijke ontkoppeling. De opzetzinnen "granenvoedsel, vers fruit en groenten" volstonden niet om de realiteit te beschrijven. plotseling vroegen mijn klanten me om uit te leggen hoe ze hun voedselbronnen spannender, creatiever en lonender konden maken. Helaas was de overgrote meerderheid van hun klanten naar supermarkten geweest waar de producten op de markt werden gebracht als 'gezond', 'voedzaam' en 'kleverig' voedsel.

Gezondheidsproducten hebben actieve labels

Gezondheidslabels gaan niet over het promoten van een gezonde levensstijl. Integendeel, het hebben van een label kan de meeste marketingtechniek zijn die door grote bedrijven wordt gebruikt. Professionele atleten weten dat één frisdrank je lichaam niet zal opbouwen en niets zal je binnen 30 seconden bewegingsloos maken. Als je ooit een interview van een marathonloper hebt gezien, zul je merken dat ze altijd een grappige mok krijgen, bijna alsof ze reclame maken voor een product. Voor iemand die geen atleet is, is het moeilijk voor te stellen hoe iemand het soort uithoudingsvermogen krijgt dat hem gelukkig en productief moet maken. Atleten werken hard, maar zorgen er ook voor dat hun supplementlabels hen echt aanspreken.

Gezond is een alternatief voor Doublebestos

Toen ik opgroeide, heette het asbest, en eerlijk gezegd is het dat nog steeds. Deze giftige chemische stof, die je blauwe en witte asbestsymptomen gaf, is tegenwoordig nog steeds in veel huizen te vinden in de vorm van planken, plafond, muren en vloeren. Het was ook het materiaal bij uitstek voor talloze bioscopen, die mensen de illusie gaven van echt gevaar bij het vertonen van horrorfilms en het gebruik van chroom (toxine) in de make-up van hun kostuums. Let op de symptomen van koolmonoxidevergiftiging, waaronder ochtendhoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en bewusteloosheid. Hierdoor heb je het gevoel dat je met de ramen open slaapt. Pas op!

Het beste wat u kunt doen, is deze producten, indien mogelijk, vermijden. Maar als je dat gewoon niet kunt, zijn er tal van gezondere alternatieven om van te genieten. Natuurlijke vezels zijn bijvoorbeeld geweldig om je rimpels te verwijderen. Als er een laag minder is om je zorgen over te maken, investeer dan in een kussen met kussens om onder je nek te plaatsen en een kussen om je veer te vervangen.

Het gebruik van deze niet-giftige schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsproducten is niet alleen goed voor je gezondheid, maar zal je ook helpen die gezonde glans te behouden die je kreeg toen je jonger was, dus ga erop uit en begin nu met recyclen. Je zult versteld staan ​​hoeveel beter je je voelt en misschien gooi je die oude schoonmaakmiddelen in het bleekmiddel en blaas je het uit, en misschien meng je zelfs wat zuiveringszout en water en gebruik je het als je nieuwe gezichtsscrub. gelukkig.

error: Content is protected !!